Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De auto wordt veilig en onder camera bewaking gestald
  Een volledig aflossingsvrije hypotheek is in de meeste situaties niet mogelijk
  Bereken hier hoeveel u kunt lenen op basis van uw inkomen

Belangen, onafhankelijk weekblad voor de actieve belegger.

Geld Lenen Voor Auto

Belangen, onafhankelijk weekblad voor de actieve belegger. Maar elke dag worden miljoenen gezinnen gekweld door zorgen en wanhoop tengevolge van deze verwoestende verslaving. KredietUw krediet discreet regelen via internet? Internetkrediet biedt u een betrouwbaar en voordelig kredietadvies. Vermijdt in ieder geval dat u een betaling vergeet om welke reden dan ook. Kredietkaart met snel en voordelig krediet. Veel gokverslaafden weigeren toe te geven dat zij een probleem hebben, en hun gezinsleden verheimelijken het vaak om het maatschappelijke stigma te vermijden. Walter werd dood aangetroffen in een auto die in een straat in het noorden van Brussel geparkeerd stond.

Want de kostprijs van een woning, die betaal je niet in n keer af maar spreid je over verschillende jaren. Computergestuurde beleggingstips om te beleggen met een futurecontract. Hij was pas drie en twintig en had zelfmoord gepleegd. Kieskrediet is een belangrijk overzicht van heel veel doorlopend krediet, persoonlijke lening, huurkoop en lease. Overzicht van soorten korte leningen en kredieten op afbetaling. Een passie of hobby, studies te financieren? U bent tussen 2 woonsten? Als de financile middelen u tijdelijk ontbreken, moet u niet noodzakelijk u iets ontzeggen. Centraliseer uw leningen en betaal minder per maand.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.