Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Ik werk ook fulltime en volg daarnaast ook een avondstudie HBO
  De Persoonlijke Lening heeft een vaste looptijd van minimaal 6 maanden
  Het Postgraduaat in de Vastgoedkunde en het Executive program worden georganiseerd door de K

Bekijk onze aanbevolen beleggingen die helpen een fraai kapitaal bij pensioen bijeen te sparen.

Sparen Beleggen

Bekijk onze aanbevolen beleggingen die helpen een fraai kapitaal bij pensioen bijeen te sparen. Wees steeds als eerste op de hoogte, ook als u geen klant bent. Op elk moment is de opgebouwde reserve definitief verworven.

Deze selectiemodule helpt u de producten te kiezen die het meest aan uw behoeften beantwoorden. De professionele inkomsten en uitgaven fluctueren in de tijd en zijn meestal niet synchroon. Tabnum2 = , Leftnum2 = , Leftsubnum2 = , filename = 1. Als je hier enkele gegevens invult dan kunnen wij je optimaal informeren. De meest veilige oplossingen om uw geld te laten groeien. Belegging op langere termijn tegen een hogere rentevoet. Gedurfde aanpak of meer zekerheid? Wie zijn profiel kent, belegt beter. Abonneer u op onze e-newsletter promoties, geschenken, tips .

Zekerheid, hoog rendement en flexibiliteit op lange termijn. Deze evolutie is moeilijk te voorzien, en is functie van uw activiteit en de daar geldende gewoontes. De meest rendabele stap naar uw volgende belegging. Uw geld rendeert gedurende een vaste periode tegen een vaste rentevoet.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.