Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Organisatie die hulp biedt aan mensen met problematische schulden en onbetaalbare leningen
  In het voorjaar 2007 komen twee nieuwe regelingen die de financiering van publiekfilms een stuk
  Geld nodig geld lenen een hypotheek auto financiering lening of een doorlopend krediet tegen ee

Bekijk de rentetarieven voor de spaarrekeningen van Regio Bank.

Rentetarieven Sparen

Bekijk de actuele rentetarieven van al onze spaarrekeningen. Heeft u al een financiŽle reserve opgebouwd of houdt u regelmatig geld over? U kunt uw geld voor langere of kortere tijd verder laten groeien op een spaarrekening van Regio Bank. Bekijk de rentetarieven voor de spaarrekeningen van Regio Bank. DisclaimerDeze tarieven dienen als voorbeeld en vormen geen aanbod tot het verstrekken van een hypothecaire lening. Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.

GeÔnteresseerd op welke spaarrekening u de hoogste rente kunt krijgen? Vergelijk hier alle officieel gepubliceerde rentes in Nederland. Zo kan uw kind later gaan studeren, of kunt u over een paar jaar op wereldreis.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.