Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De Brussels Investment Club BIC bestaat al meer dan dertig jaar
  Een financiering uitsluitend op basis van de pathologie vindt de minister evenwel niet aangewez
  Hun was een licht opgegaan en ze dachten aan hun berooide spaarbankboekjes

Bekijk de laagste rentes uit een vergelijking van meer dan 30 geldverstrekkers.

Spaarrente Vergelijking

Op het volgende scherm tonen wij u de aanbieders met de hoogste spaarrente. Indien u nog een opmerking bij uw oordeel toe wilt voegen, kunt u dat hier doen. Bekijk de laagste rentes uit een vergelijking van meer dan 30 geldverstrekkers. Inmiddels is daar een goed antwoord op met de lancering van RenteAdvies. Door de beperking van de renteaftrek heeft de overheid een aantal maatregelen getroffen. De inleg, looptijd en opnamevoorwaarden verschillen per bank. De looptijd van een spaardeposito ligt tussen de 1 en 10 jaar. Iedereen heeft wel eens pech in zijn leven en dat is bijna altijd vervelend.

De velden met een dienen minimaal te worden ingevuld. Moev adviseert, begeleidt en ondersteunt organisaties om tijdig de juiste mensen op de juiste plaats te krijgen. Werving en selectie is meer dan een nieuwe medewerker aannemen. Voordat u een deposito spaarrekening opent, is verstandig om eerst te bepalen wat het spaardoel van het ingelegde geld is en wanneer u het nodig heeft.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.