Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Hoeveel kunt u lenen. Doe de leentest en ontvang direct een betrouwbaar advies
  Citigroup doet voor 128 4 miljoen euro aandelen van Delhaize van de hand
  Daarom wil Agalev dat de overheid duurzaam sparen en beleggen stimuleert

Banken beloven de hoogst mogelijke rente voor spaargeld.

Spaarrente Banken

Banken beloven de hoogst mogelijke rente voor spaargeld. Geen papier meer, gewoon nog een bestandje ergens op een computer. Landen als Hongarije ijveren daarom voor snelle toetreding tot de EU. Het is een soort puntensysteem, bijna zoals in een computerspelletje. De regering liet de peso devalueren met vijftig procent. Maar als je pa je geld leent daarvoor, mag je dat niet. KredietUw krediet discreet regelen via internet? Internetkrediet biedt u een betrouwbaar en voordelig kredietadvies.

Daarnaast moet elk bedrag aan intrest op het totaal van uw spaarrekeningen dat deze vrijgestelde schijf overschrijdt en waarvoor geen roerende voorheffing ingehouden werd, aangegeven worden in de jaarlijkse fiscale aangifte. Collactive, Active in Credit Management, Incasso, Debiteurenbeheer en Detachering. Raadpleeg daarom ook de schriftelijke vragen van de senator. Over het invoeren van virtuele betaalsystemen werd uw mening niet gevraagd. Bijkomende intrestaftrek Hypothecaire lening Art. En nee, US-dollars zijn geen waardevaste belegging. Tabnum2 = , Leftnum2 = , Leftsubnum2 = , filename = . De verlaging van het BTW-tarief voor bepaalde producten en diensten Arbeidsintensieve diensten, o.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.