Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De rentevergoeding stopt op de dag dat u het geld van uw spaarrekening afboekt
  Wij verstrekken geldleningen op basis van onderpand bijv
  Sommige kopers misbruiken voorbehoud van financiering om van de koop af te komen

Argenta hypotheken hypotheekrente overzicht, de actuele hypotheekrente tarieven van vandaag.

Argenta Hypotheekrente

Alle hypotheekrente tarieven van alle geldverstrekkers banken en verzekeraars in Nederland voor een hypotheek lening. En vind zo de goedkoopste hypotheek tussen alle hypotheken. Deze rentepercentages hebben een beperkte geldigheidsduur; derhalve kunnen aan deze rentepercentages geen rechten ontleend worden. Kijk op de maximale hypotheek berekening voor een goede indicatie van u leenvermogen. Wilt u dagelijks de laatste hypotheek rentestanden per rss ontvangen, daarvoor kunt per bank een selectie maken. Bereken online de hypotheek, de maandlasten van de voordeligste hypotheek.

Droomt u van een huis en wilt u niet wakker liggen over uw hypotheek? Of heeft u al een huis, maar ligt u wakker van uw huidige hypotheek? Bereken dan hier hoe laag uw hypotheek maandlasten kunnen zijn.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.