Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Nadat ik hoorde waar Jan Krediet voor staat heb ik mijn twijfels echter snel opzij gezet
  Huurders kunnen wij andere zeer voordelige rentes aanbieden
  Titus 2 1 Maar gij kom uit voor hetgeen met de gezonde leer strookt

Antwoord 9 U kunt in het algemeen lenen tot uw 68-jarige leeftijd.

Geld Lenen Bkr

Veel geldverstrekkers willen dit risico niet aangaan en wijzen uw aanvraag af. De redders in nood bleken gewone ordinaire schurken te zijn waar nooit meer iets van vernomen is. Hoeveel kan ik lenen?Bereken uw maximaal verantwoord leenbedrag op basis van uw salaris. Er zijn echter mogelijkheden om u toch te kunnen helpen. Of u nu geld wilt hebben voor een lasik, prk, zyoptix behandeling of voor een tv, nieuwe keuken of toch nog even een leuke vakantie. Omdat wij via internet werken, hebben wij de laagste rente van Nederland. Antwoord 4 In de regel kunt u, nadat wij de ondertekende offerte retour hebben ontvangen, binnen maximaal drie werkdagen over uw geld beschikken. Met deze wetenschap is het slechts een simpele zaak om een kredietverlener te vinden die u een lening kan verstrekken zonder bkr. Het is van belang dat u vooraf weet hoeveel u nodig heeft en hoeveel u maandelijks na de uitgave kunt aflossen. In het laatste geval wordt er gespaard of belegd via een verzekering of een losse rekening.

Bij die leeftijd kunt u nog voor maximaal 4 jaar lenen. Hoeveel kan ik besparen?Bereken de mogelijke besparing op uw huidige leningen. Antwoord 9 U kunt in het algemeen lenen tot uw 68-jarige leeftijd. Helaas is het echtpaar nog dieper in de ellende gezakt, met nog meer schulden. Voor de tijdsduur van een kredietregistratie gelden regels. De aflossing van een lening kan op verschillende manieren.

Een lening zonder bkr heeft wellicht uw voorkeur, zeker als u reeds eerder een lening heeft afgesloten. Binnen een vastgestelde looptijd met een vaste rente wordt er maandelijks afgelost en rente betaald. Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR. In deze special gaan wij in op diverse zaken rondom de creditcard. Desgewenst kunt u aangeven dat u het geld via een telefonische overboeking wilt ontvangen. Daarom is het raadzaam om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Het kan voorkomen, dat u met spoed extra geld nodig heeft. Wilt u een offerte ontvangen waarin alle hypotheek verstrekkers van Nederland worden vergeleken? Dat kan nu. Heeft u al een lening? Bespaar dan door nu over te sluiten. Vaak genoeg komt u dan echter in het schemergebied van woekeraars terecht. Ook is het verstandig te weten of in het rentepercentage een dekking zit die een bedrag uitkeert bij overlijden. Zeer voordelige leningen waardoor een droomauto ook binnen uw mogelijkheden ligt. Vraag de vrijblijvende offerte aan en informeer uzelf optimaal.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.