Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Heeft u een bedrag over. Zet het dan op een FlexxVermogensplan tegen koopsom
  In 1966 begon men onder de merknaam Frisia met het maken van spekjes een ~zoet schuimartikel~
  De notaris is hier goed in thuis en zal u dan ook graag helpen

Ander woord voor hypotheeknemer of hypothecaire financier.

Lening O G

Het algemeen bestuur besluit bij meerderheid van stemmen. Meestal moet u bij verkoop binnen een aantal jaren een deel van de winst afstaan. Soorten hypotheekrente, bijvoorbeeld variabel of vast voor een bepaalde periode, met of zonder rentebedenktijd. Rapport waarin de resultaten van de taxatie staan vermeld. Door de hypotheekofferte te ondertekenen, sluit u de overeenkomst met de bank. Het dagelijks bestuur besluit bij meerderheid van stemmen.

Ander woord voor hypotheeknemer of hypothecaire financier. Het moment waarop een contract of een deel ervan afloopt.

Dit alles is zichtbaar vanaf beide étages van het huis. Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.

Landerd, Lith, Loon op Zand, Maasdonk, Made, Mierlo, Mill en St. Deel van de hypotheek waarover u de basisrente betaalt. Alle kosten die u maakt om een hypotheek af te sluiten, zoals afsluitprovisie, notariskosten, taxatie etc.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.