Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Meer nog in bedrag koopt u evenveel maar u koopt veel meer units aan wanneer zij relatief goedk
  Vooral studenten die uit armere gezinnen komen schrikken er voor terug om duizenden euro’s te l
  Aanvraag ophalenGa verder met een eerder door u opgeslagen aanvraag

Amerika sterven ongeveer 175 mensen per jaar aan een zonnesteek.

Hoogste Berg Ter Wereld

Glämisch een lawine waar die een snelheid van 346 kilometer per uur bereikte. Dat ze op het eerste gezicht niet mogelijk lijken, is eveneens juist. Amerika sterven ongeveer 175 mensen per jaar aan een zonnesteek. De volgende ochtend zijn we maar wat blij als we zien dat iedereen veilig en wel de tenten bereikte. In verband met de aarde die als platte schijf op het water dreef even een uitweiding.

Een tweede gegeven is de grote vruchtbare vlakte, op regelmatige afstanden doorsneden met kanalen ter irrigatie. Het artikel dat u opvraagt kan enkel door abonnees of houders van een dagkaart bekeken worden. Ze wisten niet beter, het was de overlevering van hun mythologie. In China werd in de zomer een bijzondere spoorlijn geopend. Er bestaat een hele bibliotheek lectuur over Atlantis maar al wat daarin staat wijst terug naar het verhaal dat door Plato wordt verteld. Het waren de voorlopers van de moderne weerkaartsymbolen. We trekken terug naar basecamp, waar de champagne op ons wacht. We kennen een gebergte met die naam, het Atlasgebergte in Afrika met toppen tot 4700 m hoogte. Het gemiddelde huishouden produceert elk jaar 50 ton kooldioxyde. Afrikanen in, om ze als slaven in Europa en Amerika te verkopen.

Het bijgeloof als zou de wereld niet ouder zijn dan enkele duizenden jaren is in de Middeleeuwen blijven voortbestaan. Op de homepage staat dat je de tekst in vreemde talen kunt lezen. Zuid-Amerika en vervoert elke seconde zo'n 40 miljoen ton warm water.

Verwezenlijkt met de steun van de Vlaamse Minister voor Wetenschap en Technologie. In die tocht zeilen 74 avonturiers van Frankrijk naar het Antilliaanse eiland Guadeloupe. De kern wordt omgeven door een gloeiend gebied met een diameter van maximaal 6 meter. Wie de vertalingen en de commentaren op Plato naslaat, stelt vast dat tot op vandaag dat verhaal weinig respect ondervindt. Dan blijft nog het relaas dat Plato ons geven wou over het ontstaan, de inrichting en de groei van de staatsmacht op het eiland Atlantis. Het is bekend dat mensen een slecht geheugen hebben. We moeten het stellen met de schaarse bewaard gebleven elementen. Wat over de Atlantisring wordt verteld kun je er als verpozing bijnemen. Dit wordt veroorzaakt door de rotatie van de aarde.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.