Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Huursubsidie is van een heel andere orde dan hypotheekrente aftrek
  Kosten die u moet betalen als u een lening met vaste rente vervroegd aflost
  Wet betreffende het auteursrecht en de naburige rechten B

Altijd en overal zakelijk bankieren met Mijn Postbank.

Zakelijk Lenen

Altijd en overal zakelijk bankieren met Mijn Postbank. Naarmate er meer is afgelost, zal het bedrag dat u betaalt aan rente dalen. Wilt u weten of het voor u interessant is om uw bedrijfshypotheek over te sluiten naar Postbank Zakelijk? Beantwoord enkele vragen en u ontvangt direct een advies. Om uw kredietaanvraag in behandeling te nemen vragen wij u een uittreksel van de Kamer van Koophandel op te sturen. Info over lenen, alle informatie bij elkaar op Overzicht. Als u lineair aflost, betaalt u een vast bedrag aan aflossing en een variabel bedrag aan rente. Het maandbedrag wordt via een incasso automatisch van uw Zakelijke Girorekening afgeschreven. Met de NotarisService en de TaxatieService biedt Postbank Zakelijk u de mogelijkheid om tegen een scherp tarief uw hypotheek en eventueel uw transportakte te laten passeren en uw bedrijfspand te laten taxeren. Een kort of middellang krediet speciaal bedoeld voor de financiering van investeringen in uw bedrijf.

Wilt u weten hoeveel lenen mogelijk is dan kunt u uw bank bellen. Uw maandlasten zijn dus aan het begin van de lening hoger dan aan het einde van de lening. Pas wanneer u 6 maanden gebruik maakt van uw Zakelijke Girorekening kunt u in aanmerking komen voor het Basiskrediet. Als zekerheid voor dit krediet geldt een eerste hypothecaire inschrijving op het te financieren pand. Bedrijfspand taxerenVraag een offerte aan voor een zakelijk krediet en ontvang een fikse korting op uw taxatierapport. Om uw kredietaanvraag in behandeling te nemen vragen wij u mogelijk om een uittreksel van de Kamer van Koophandel op te sturen. Daarom kunt u met het Basiskrediet voordelig rood staan en fluctuaties op uw Zakelijke Girorekening gemakkelijk opvangen. De Postbank toetst uw kredietwaardigheid onder andere bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel. Financial Lease is een middellang krediet voor een direct aanwijsbaar object, zoals een bedrijfswagen of machine. De looptijd en rentevaste periode worden afgestemd op uw wensen.

Denk hierbij aan een bedrijfswagen, machine of andere direct aanwijsbare objecten. Aan de hand van het actuele rentepercentage wordt berekend welk bedrag u per maand betaalt aan aflossing. De organisatie mag wat betreft inkomsten niet afhankelijk zijn van subsidies of sponsoring. Om te berekenen hoeveel u per maand aan aflossing kwijt bent, vult u het gewenste leasebedrag en de aflossingstermijn in. Als zekerheid voor het krediet geldt een eerste hypothecaire inschrijving op het te financieren pand. Lees meer over de beoordeling van uw kredietaanvraag. Om uw kredietaanvraag in behandeling te nemen vragen wij u bij verhoging mogelijk om de definitieve jaarcijfers van de afgelopen twee boekjaren en een uittreksel van de Kamer van Koophandel.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.