Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Lening met als onderpand een verzekeringspolis die waarde heeft
  Tata wil dat de huidige bestuurders van Corus in functie blijven
  Turkse deel op 173 punten niet voldoet aan deze IFC richtlijnen

Als u over een langere periode meerdere uitgaven doet waar u krediet voor nodig zult hebben, dan is een doorlopend krediet een goede keuze.

Vergelijk Doorlopend Krediet

Het is een ideale lening als u op reis gaat, gaat trouwen of nieuw meubilair gaat kopen. Het doel van de lening geeft aan of je de betaalde rente en kosten met de belastingen mag verrekenen. Zeer voordelige leningen waardoor een droomauto ook binnen uw mogelijkheden ligt. Het kan bij The Royal Bank of Scotland! Of u nu een nieuwe lening wilt afsluiten of uw huidige te dure lening wilt oversluiten. Bovendien hoeft u geen rente te betalen over het bedrag dat u niet gebruikt. Bovendien kunt u altijd extra aflossen en dit bedrag later weer opnemen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.