Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  NoodkredietEven krap bij kas.Staat u rood geen nood
  Dat is het zogenaamde rugzakprincipe of meeneemrecht
  De gemeentelijke kredietbank mag u wel rente in rekening brengen voor een saneringskrediet

Als u een goedkope lening nodig heeft, bent u voordelig uit bij Postkrediet.

Voordelig Lenen

Hoeveel kunt u lenen? Doe de leentest en ontvang direct een betrouwbaar advies. Op beide valt goed te besparen, en dat zonder dat je een kilometer minder hoeft te rijden. Ik ontvang graag een offerte voor een voordelige lening. Anderen kopen de keuken op afbetaling en betalen hierover flink wat rente. Als u een goedkope lening nodig heeft, bent u voordelig uit bij Postkrediet. Het kan bij The Royal Bank of Scotland! Of u nu een nieuwe lening wilt afsluiten of uw huidige te dure lening wilt oversluiten. Dit betreft een actietarief, alleen voor nieuwe klanten. Bovendien hoeft u geen rente te betalen over het bedrag dat u niet gebruikt. Heeft u nog geen Zakelijke Girorekening, wordt deze voor u geopend bij het afsluiten van het krediet. Nog meer financiële ruimte, bijvoorbeeld voor aanschaf van voorraden. Bovendien kunt u altijd extra aflossen en dit bedrag later weer opnemen.

Trap niet langer in de torenhoge rentepercentages van te dure banken. Er zijn ook verzekeringen die je niet verplicht bent af te sluiten. Ook ú kunt namelijk profiteren van onze zeer lage rente. Laat u niet langer misleiden door tijdelijke actierentes die na 3 maanden verhoogd worden. Een doorlopend krediet is handig wanneer u een grote uitgave moet doen en niet precies weet hoeveel geld u hiervoor nodig heeft. Aan jou de keuze hoe ruim je in je verzekeringsjasje wilt zitten. Het is een ideale lening als u op reis gaat, gaat trouwen of nieuw meubilair gaat kopen. Het is verplicht tenminste één telefoonnummer in te vullen. Uw aanvraag wordt, nadat u uw gegevens heeft ingevuld, direct in behandeling genomen. Wilt u extra geld achter de hand hebben voor een onverwachte uitgave of een noodzakelijke aankoop kunnen doen? Voor elk doel is het doorlopend krediet van Directa een prima keuze. Na de afschrijvingen zijn rente en verzekeringskosten de grootste kostenposten van mening autobezitter.

Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR. In deze special gaan wij in op diverse zaken rondom de creditcard. Bereken je leencapaciteit en sluit online een lening af. De gemeente geeft vergoedingen aan ouders of verzorgers van kinderen met een laag inkomen. Het is heel eenvoudig te dure leningen de rode kaart te geven. Daarna kunt u de geschikte financieringsvorm uitkiezen, een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Postbank toetst uw kredietwaardigheid onder andere bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel. Dit jaar kunnen ook kinderen in het basisonderwijs profiteren van deze regeling. Onder Nieuwsarchief kunt u de zowel de persberichten als de oude nieuwsberichten van de Dienst Werk en Inkomen vinden.

Overzicht van alle belangrijke aanbieders met lage rentes. Profiteer van zekerheid en stabiliteit dankzij een persoonlijke lening via Eccent.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.