Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Wie jonger is dan 12 jaar kan alle materialen uit de jeugdcollectie lenen
  Met ons Doorlopend Krediet heeft u altijd extra geld achter de hand
  Voor jonge mensen of starters is het lastig om een huis te kopen

Als u de positie lang vasthoudt heeft dit consequentie voor de waarde.

Waarde Aandelen

De rest betaalt uzelf en dit is dan ook de waarde van de turbo. Deze turbo zal dan ook ongeveer 6,22 euro waard zijn. Met andere woorden, de turbo zal automatisch verkocht worden als de waarde van deze turbo op ongeveer 1,42 euro zal zijn. Een turbo geeft enerzijds de mogelijkheid om in markten te beleggen die voor particulieren moeilijk te bereiken zijn.

Als de ratio bijvoorbeeld 1 is doet u 1 op 1 mee met de onderliggende waarde. Er zijn 2 soorten turbo`s namelijk long en short posities. Dit geeft aan in welke mate in meedoet in een onderliggende waarde. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan Rusland of Japan, goud of zilver, noem maar op. Als u de positie lang vasthoudt heeft dit consequentie voor de waarde. Als u voldoende geld heeft om te beleggen raad ik u aan om niet de turboos te kiezen met een grote hefboom, tenzij u wilt speculeren met een zeer hoog risico.

Een overzicht van de spelers met de grootste waardestijging in de afgelopen week. Ze geven een gemiddelde koersweergave, vanaf de start van het spel. Hier staan de spelers die de hoogste totale waarde hebben. Als het stop-loss niveau bereikt is, zal de turbo dus verkocht worden en verdwijnt deze van de beurs. Bij een long turbo speculeert u op een koersstijging van de onderliggende waarde.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.