Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Belangen onafhankelijk weekblad voor de actieve belegger
  Hun was een licht opgegaan en ze dachten aan hun berooide spaarbankboekjes
  Jan belt bij zijn onderbuur aan en vraagt of hij de volgende avond de stereo installatie mag le

Als je de echte regel van de golden main (gulden snede) wil gebruiken moet je uitgaan van een gulden sectie.

Gulden

Als je de echte regel van de golden main gulden snede wil gebruiken moet je uitgaan van een gulden sectie. Dus het kleinste deel BC verhoudt zicht ten opzichte van het grootste deel AB, als het grootste AB tot het geheel AC. De gulden snede golden main geeft de verhouding van de verdeling in uiterste en middelste reden. De ram greep de kinderen en voerde hen weg op zijn rug. Bent u de bieder of verkoper van dit object? Log in voor uw status. Maar goed dat we dit allemaal niet hoeven te weten om een mooie foto te maken want dan is de lol van het fotograferen er al snel af. Chrysomallus in de tempel die gewijd was aan de god Zeus. Doe maar eens lekker eigenwijs en maak de foto zoals jij denkt dat hij mooi is. Probeer me ook een beetje te verdiepen in dit onderwerp. De regel van derden rule of thirds is de eenvoudigste gemiddelde benadering voor de sterktepunten te bepalen.

Beeldcompostitie wordt nogal vlug over het hoofd gezien. Nu je digitaal bezig bent kun je toch lekker experimenteren. In sommige cursussen wordt het horizontale beeld in 4 gedeeld en het vertikale beeld in 3. Als ik naar de hulplijnen van mijn Nikon D70 kijk , die heeft zowel het horizontale als het vertikale beeld in 4 delen opgedeeld. Het is theorie, ook geen regel, maar het helpt om de beeldopbouw te versterken. Nu zie je dat de punten van de Golden main buiten de punten van de thirds liggen. Le cinéma en Belgique horaires, programmes de cinéma,critiques, prochaines sorties,photos, affiches, . Deze zagen dat de mooie dingen in de natuur vaak aan de regel voldeden.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.