Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De onzekerheid van de voorwaarde dient objectief te zijn d
  Tata wil dat de huidige bestuurders van Corus in functie blijven
  Een onderdeel van een verhandelbare lening waar het rentepercentage op is genoteerd

Alles voor de actieve belegger in aandelen, opties en warranten.

Aandelen Beleggen

Voor de Dow Jones betekende dat de vijfde verliesdag op rij, maar de 12. Bij de winst van uw call telt u het eindbedrag van de obligaties op. Analyses, artikels, columns, educatieve artikels, lexicon, links, forum, . De handel zal voorzichtig beginnen, in aanloop naar Amerikaanse banencijfers later vanmiddag. Dan kan u gebruik maken van uw aankooprecht en de optie uitoefenen. Vul hiernaast uw gegevens in en we bezorgen u de nodige informatie. Amsterdam kreeg voorbeurs cijfers te verwerken van onder andere Wessanen en Vopak. Voor elk beleggersprofiel stippelen wij een kant-en-klare strategie uit, die onze marktvisie op elk ogenblik tot uitdrukking brengt. Stel dat het aandeel niet aan 105 euro maar aan 95 euro noteert. Stel u heeft een call gekocht met een uitoefenprijs van 120 euro.

Beleggers zijn vandaag vooral in afwachting van de Amerikaanse banencijfers, die vanmiddag worden gepubliceerd. Dit is het verhandelen of terug verkopen van de optie zelf. Deze laatste wordt de schrijver van de optie genoemd. Wanneer u deze optie zou gekocht hebben, dan bent u houder van een zgn.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.