Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De Stella Frisia is zoveel mogelijk naar de wensen van onze gasten ingericht
  Het eerste luik de zorgverstrekking kan men uitsplitsen over drie takken
  Met Direct Banking kan u gemakkelijk uw Top Interest spaarrekening online of per telefoon beher

Alles over verzekeringen, hypotheken,geld lenen,sparen en pensioenen.

Rentepercentage Hypotheken

Alles over verzekeringen, hypotheken,geld lenen,sparen en pensioenen. HypotheekgeverHypotheeknemerEen hypotheeknemer is een geldverstrekker, bijvoorbeeld een bank, die geld uitleent aan een hypotheekgever, bijvoorbeeld een koper van een huis. Bijzonder fraai bedrijfspand inclusief kantoorruimte met 7 parkeerplaatsen op zichtlocatie aan de Toermalijnring ongenummerd te Dordrecht. Dienstverband; voor zelfstandige ondernemers geldt soms een extra toeslag en voor mensen zonder werk, tijdelijke contracten of recent gestarte zelfstandigen kunnen afwijkingen of zelfs uitsluitingen gelden. Aan aantrekkelijk groen plantsoen autoluw en geen doorgaand verkeer gesitueerde eengezinswoning met fijne achtertuin. Een bkr hypotheek kan juist in bepaalde gevallen prima geregeld worden. RenteRente of interest is een vergoeding die iemand ontvangt voor het uitlenen van zijn of haar geld.

Fraaie winkelruimte met inpandig kantoor en een kelderruimte, gelegen aan de winkelpromenade V. Een hypotheek is in de eerste plaats 'het eerste recht van verkoop'; . Deze garageruimte met buitenterrein is gelegen in de 19e Eeuwse Schi. Bestaande bouw of nieuwbouw; bij nieuwbouw worden vaak kortingen gehanteerd. Van Bruggen Adviesgroep is een landelijke organisatie van onafhankelijke, financieel adviseurs. Hypotheek Land heeft zeer veel erkende hypotheekadviseurs in dienst. Indien van toepassing svp de gegevens van uw huidige hypotheek invullen.

HypotheeknemerKredietEen krediet is een zeker kapitaal meestal geld dat aan iemand is verstrekt maar waar op een zekere termijn een dienst of terugbetaling voor verschuldigd is. Het opvragen van hypotheekrentes en hypotheekofferte zijn vrijblijvende diensten. Het is niet altijd makkelijk om een passend hypotheekadvies te krijgen, let daarom altijd goed op als men u een hypotheekofferte laat tekenen. KredietLeningEen lening is geld dat door een persoon of instelling aan een andere persoon of instelling wordt verstrekt. Ga niet akkoord met absurde rente percentage's of andere vage voorwaarden, dat is niet nodig. Een bekende vorm is de rente die consumenten ontvangen of betalen op een rekening bij een bank. HypotheekakteHypotheekgeverEen hypotheekgever is degene die bij het afsluiten van een hypotheek het onderpand bezwaard met hypotheek.

Uw leeftijd; soms worden toeslagen berekend indien u een relatief hoge leeftijd heeft bereikt. De bedoeling is dat het geld op termijn wordt terugbetaald afgelost.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.