Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  De financiele aandelen stonden allen onderaan de indices
  Uw Persoonljke lening omzetten naar de hypotheek en hou meer geld over

Alles is betaalbaar met het extra geld van Directa.

Lage Rente Geld Lenen

Met een Doorlopend Krediet heeft u altijd extra geld achter de hand. Vergelijk hier eenvoudig de verschillende aanbieders, bekijk welke vorm of aanbieder het best bij uw wensen past en vraag direct informatie aan. Binnen een vastgestelde looptijd met een vaste rente wordt er maandelijks afgelost en rente betaald. Huur per maand, zonder huursubsidie, gas, water en licht. Ook volgens de Consumentenbond is lenen via internet goedkoper. Heeft u een eigen woning met overwaarde en een negatieve BKR-notering? Gebruik de overwaarde om uw notering te saneren. Vergelijk de aanbieders van een persoonlijke lening of doorlopend krediet op basis van rente standen. Of heeft u gewoon wat extra geld nodig om die mooie keuken te kopen of eindelijk eigenaar te worden van die flitsende auto. Dat is ideaal als u te maken heeft met uitgaven waarvan u vooraf niet weet hoe hoog de kosten uitvallen.

Uw aanvraag wordt, nadat u uw gegevens heeft ingevuld, direct in behandeling genomen. Vrij opneembaar en aflosbaar krediet tot een overeengekomen maximum. Een hypotheek wordt meestal gebruikt bij een lening voor een huis of schip. Dit is een doorlopend krediet met uw woning als onderpand. Wanneer vervroegd wordt afgelost, kan een boete worden toegepast. Zeer voordelige leningen waardoor een droomauto ook binnen uw mogelijkheden ligt.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.