Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Ja bij de meeste aanbieders is dit zonder meer mogelijk
  Binnen de afgesproken kredietlimiet kunt u opnemen en aflossen
  Op jonge leeftijd maken mensen geen onderscheid tussen sport en spel

Alle hypotheekrente tarieven van alle geldverstrekkers (banken en verzekeraars) in Nederland voor een hypotheek lening.

Bouwfonds Hypotheekrente

Alle hypotheekrente tarieven van alle geldverstrekkers banken en verzekeraars in Nederland voor een hypotheek lening. Iedereen met eigen woning en hypotheek wil lage maandlasten. Hypotheek links geeft actueel nieuws en links op het gebied van hypotheken. Door de beperking van de renteaftrek heeft de overheid een aantal maatregelen getroffen. Deze rentepercentages hebben een beperkte geldigheidsduur; derhalve kunnen aan deze rentepercentages geen rechten ontleend worden. Voor jonge mensen of starters is het lastig om een huis te kopen. Een hypotheek welke aansluit op uw wensen, qua risico en maandlasten.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.