Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Het leven is er om van te genieten en bij KredietService lenen helpt U daarbij
  Nadat ik hoorde waar Jan Krediet voor staat heb ik mijn twijfels echter snel opzij gezet
  Corus is in de plaats gekomen van Hoogovens in de AEX index

Alle Hypotheekrentes Vergelijken! Snelle Offerte, Lage Maandlasten.

Spaarrente Vergelijken

Alle Hypotheekrentes Vergelijken! Snelle Offerte, Lage Maandlasten. MisterMoney nieuws over lenen, hypotheken, pensioen en verzekeringen. Dan krijgt u de hoogste zakelijke spaarrente van Nederland. De looptijd van een spaardeposito ligt tussen de 1 en 10 jaar. Uiteraard tegen een mooie spaarrente én een 13e maand bonusrente. Als ondernemer wilt u flexibel omgaan met uw spaargeld. Met Zakelijk Internet Sparen krijgt u die vrijheid. Sparen met een hoge rente en een 13e maand bonusrente.

Voordat u een deposito spaarrekening opent, is verstandig om eerst te bepalen wat het spaardoel van het ingelegde geld is en wanneer u het nodig heeft. Geďnteresseerd op welke spaarrekening u de hoogste rente kunt krijgen? Vergelijk hier alle officieel gepubliceerde rentes in Nederland. Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR. Daarnaast ontvangt u over het bedrag dat een volledig jaar op uw spaarrekening staat ook nog eens een 13e maand bonusrente. De inleg, looptijd en opnamevoorwaarden verschillen per bank. Iedereen heeft wel eens pech in zijn leven en dat is bijna altijd vervelend. Een termijndeposito heeft een looptijd vari?nd van 1 tot 12 maanden. In beiden gevallen mag u tijdens de overeengekomen periode het spaargeld niet opnemen, tenzij u bereid bent om een flinke boeterente te betalen.

Werving en selectie is meer dan een nieuwe medewerker aannemen. Laagste rente? Vergelijk kredietaanbieders op BeursXL. Door de beperking van de renteaftrek heeft de overheid een aantal maatregelen getroffen. Moev adviseert, begeleidt en ondersteunt organisaties om tijdig de juiste mensen op de juiste plaats te krijgen. Beleggen; iedereen heeft er wel eens van gehoord, maar niet iedereen weet wat het precies is. Uw bonusrente wordt berekend over uw saldo op 1 januari. Inmiddels is daar een goed antwoord op met de lancering van RenteAdvies.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.