Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De lage rente zette de gezinnen in de eerste jaarhelft massaal aan om hun bestaande woonkrediet
  Antwoord 9 U kunt in het algemeen lenen tot uw 68 jarige leeftijd
  Het is gemakkelijk om geld bij te storten of af te halen wanneer je dat wenst

Al onze generatoren voldoen aan de strengste Europese normen qua rendement, elektrische veiligheid en gebruikte materialen.

Hoogste Rendement

Al onze generatoren voldoen aan de strengste Europese normen qua rendement, elektrische veiligheid en gebruikte materialen. Deze zorgen voor een uitstekende luchtcirculatie rondom de verbrandingskamer. Abonneer u op onze e-newsletter promoties, geschenken, tips .

Ruime verbrandingskamer die een lage thermische belasting toelaat voor de gebruikte branders. BelgiŽ verblijven en andere landen reeds aan een bronbelasting onderworpen zijn. Gelukkig zal er dan van GROEN! al lang geen sprake meer zijn. International, per post toegezonden waarin de wijziging van de Medi-Card wordt toegelicht. Transmissie van het vermogen via riemschijven en V-riemen. In Denemarken, Finland en andere landen worden de moratoria op kernenergie momenteel herzien en wordt de bouw van kerncentrales gepland. Aardgas is een te kostbare grondstof om domweg op te stoken in een energiecentrale; laat ons deze grondstof gebruiken voor betere doeleinden. Ze verwarmen snel door het gebruik van lucht als warmtegeleider.

We zullen alleen nog maar groen kunnen lachen en groen zien van de kou als dit doemscenario wordt doorgevoerd.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.