Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Advies over Automatisch sparen, vergelijk de spaarrekeningen.

Rente Vergelijk

Vergelijk hier eenvoudig de verschillende aanbieders, bekijk welke vorm of aanbieder het best bij uw wensen past en vraag direct informatie aan. Daarom is het misschien verstandiger om een spaarrekening te openen. Echter, zolang het geld op een bankrekening staat ontvangt u hier geen rente over. Je kunt kiezen uit een direct opneembare spaarrekening en een spaarrekening met een vaste looptijd. Het opvragen van hypotheekrentes en hypotheekofferte zijn vrijblijvende diensten. Zelf een aanvullend pensioen opbouwen is voor veel Nederlanders bittere noodzaak. Advies over Automatisch sparen, vergelijk de spaarrekeningen.

Er komt binnenkort een nieuwe spaarvorm op de markt, het zogenoemde banksparen. Iedereen die maandelijks wat geld over houdt kan dit natuurlijk ook gewoon op zijn of haar bankrekening laten staan. Automatisch geld sparen voor kind? Bekijk de mogelijkheden. Hypotheek Land heeft zeer veel erkende hypotheekadviseurs in dienst.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.