Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Aconcagua is de hoogste berg op het Westelijk halfrond.

Hoogste Bergtop

Als het niet het hoogste punt van Australie was, hadden de meeste bergbeklimmers er waarschijnlijk niet eens van gehoord. Dit zijn de Lifestyle Onderwerpen die wij momenteel bieden in ons MaxLifestyle. Mount Rainier is de hoogste vulkaan in de Cascades, een bergketen. Uiteraard staan hier veel bomen, maar je vind hier ook verschillende vogels, reptielen en vissen. Aconcagua is de hoogste berg op het Westelijk halfrond. Bergen een paar van de grootste van Amerika, gletsjers en ijsvelden zijn de grootste attracties van dit park. Na de Mount Everest, schijnt de Mount McKinley de twee na hoogste berg te zijn om te beklimmen. De gevolgen van hoogteziekte kunnen je klim verpesten.

Crater Lake is een vulkanisch meer van wel 8 kilometer lang en 450 meter diep. Het vaste land kan met recht het laatste stukje echte wildernis genoemd worden. Het enige dier dat hier voorkomt is de Kentucky grotgarnaal. Congaree is een zogenaamd floodplain forest, dit betekent dat het een bosgebied is dat met grote regelmaat overstroomt. Aan de andere kant van de wereld wordt het lente, maar voorlopig is het erg nat in het westelijk deel van Nieuw-Zeeland. Dit park bestaat uit een groot bos dat bestaat uit de wereldberoemde Sequoiabomen. De zeldzame grizzlybeer komt hier nog voor, evenals elanden, bevers, otters, geiten en meer dieren. Cuyahoga is een river, omgeven door bos en heuvels. Verharde paden zijn er niet, desondanks kun je er goed wandelen.

In de grottenstelsels zijn verschillende wandelingen uitgezet. Dit park is genoemd naar de president Theodore Roosevelt. Het park draagt zijn naam omdat hij heel veel voor dit park, en voor andere parken gedaan heeft. Het is een dure aanschaf, dus lees hier goed waar je op moet letten. Alles wat je moet weten over Bergschoenen en waar je op moet letten als je ze wilt kopen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.