Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Securitas Hypotheekadviseur in Zwolle in de categoriŽn Hypotheken
  Met deze wetenschap is het slechts een simpele zaak om een kredietverlener te vinden die u een
  Glšmisch een lawine waar die een snelheid van 346 kilometer per uur bereikte

Achtergrond informatie over allerlei zaken die met hypotheken te maken hebben.

Hypotheken Vergelijken

Een onafhankelijk financieel adviesbureau, met name gespecialiseerd in hypotheken. Voor jonge mensen of starters is het lastig om een huis te kopen. Achtergrond informatie over allerlei zaken die met hypotheken te maken hebben. Voor bijna iedereen heeft Hypotheektopper een oplossing. Zij zijn erkend hypotheekadviseur en werken nauw samen met de beste geldverstrekkers. Zij helpen u om de juiste beslissing te nemen voor uw hypotheek, tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden. Wilt u weten waar u de laagste rente krijgt of wie de beste vooorwaarden heeft? Maak hier een vergelijking van bijna alle aanbieders en vraag een offerte aan. Hoeveel kan ik besparen?Bereken hoeveel u kunt besparen op uw hypotheeklasten. Van jong tot oud, in loondienst met of zonder vaste aanstelling, ondernemers en vaak ook WAO-ers.

Een hypotheek welke aansluit op uw wensen, qua risico en maandlasten. Iedereen met eigen woning en hypotheek wil lage maandlasten. Voer de gegevens van uw hypotheekofferte in en zie direct hoeveel provisie u terug kunt krijgen bij het afsluiten van uw hypotheek via Independer. Deze onafhankelijkheid kenmerkt zich door de samenwerking met verschillende financiŽle instellingen. Een hypotheekadviseur van Independer of ťťn van onze geselecteerde partners helpt u graag bij het vinden van de beste hypotheek in uw situatie. Aanvraag ophalenGa verder met een eerder door u opgeslagen aanvraag. Door de beperking van de renteaftrek heeft de overheid een aantal maatregelen getroffen.

Uw persoonlijke offerteVergelijk alle banken en vraag de beste offerte meteen aan.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.