Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Uit mijn loontrekkende activiteit zal ik maar een laag pensioen hebben
  Op de middellange termijn verwacht men echter toch weer een lichte stijging
  De banken maken zich op voor een tweede ronde tariefverhogingen bij de woonkredieten in twee ma

Aan de hand daarvan, kunt u bepalen of de Variabele Rente iets voor u is.

Rente Nl

Banken willen zo graag hypotheken verkopen dat ze sinds kort de eerste maanden na het afsluiten van een hypotheek geen rente vragen. In de jongste Elsevier onder meer een stappenplan voor het beginnen van een bedrijf door er een te kopen. Dit betreft een actietarief, alleen voor nieuwe klanten. De looptijd van een spaardeposito ligt tussen de 1 en 10 jaar. Een termijndeposito heeft een looptijd vari?nd van 1 tot 12 maanden. Maar de joodse en vrijheidslievende democraat Job Cohen stond als een snotneus naast de despoot, net als onze Majesteit en het hele Haagse establishment, allemaal figuranten in dit Theater van de Schande. Vervloekingen horen er een beetje bij, vonden de meiden, en ze deden nogal badinerend over de ophef over de heilige vervloekingen door de imam. De opslagen en kortingen die voor uw hypotheek van toepassing zullen zijn, zijn afhankelijk van verschillende variabelen. Bij de berekening is uitgegaan van het allerlaagste tarief dat wij exclusief aan eigen huisbezitters kunnen bieden.

Voordat u een deposito spaarrekening opent, is verstandig om eerst te bepalen wat het spaardoel van het ingelegde geld is en wanneer u het nodig heeft.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.